Etusivu » Verkkokauppa » Ammattikosmetiikka » Antiwrinkle Mask Pearl and Gold 1kg

Antiwrinkle Mask Pearl and Gold 1kg

Hinta näkyy kirjautuneille

Ryppyjä vähentävä Helmi & Kultanaamio

Rekisteröidy / Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): 480101 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

RYPPYJÄ VÄHENTÄVÄ HELMI & KULTANAAMIO

Syvästi virkistävä ylellinen naamio kasvoille, kaulalle, rintakehälle ja dekolteen alueelle.
Hidastaa ihon ikääntymisprosesseja, poistaa väsymyksen jäljet, kosteuttaa, palauttaa ihon mineraalitasapainon.
Ihosta tulee nuorentunut, säteilevä ja raikas.

Käyttö: Sekoita tarvittava määrä maskia (30-100 g) huoneenlämpötilassa olevaan veteen (90-300 ml) ja sekoita voimakkaasti, kunnes saadaan homogeenista tahnaa. Levitä spaattelin avulla naamio välittömästi puhdistetulle kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja rintakehälle. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista se sitten helposti kalvona.

Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Helmi, Kulta

Nettopaino  1kg

TUOTEKUVAUS:
Erinomainen Premium-luokan naamio. Rikas ja runsas anti-age -naamio on tehokas ihon uudistava aine. Se kohottaa ja kiinteyttää kasvojen muotoa.Helmi- ja kultauutteet antavat iholle nuorekkaan hehkun.

Tuote vähentää näkyviä ryppyjä vahvistamalla, virkistämällä ja palauttamalla ihoa.

Maskin sisältämät levät kosteuttavat, pehmentävät ja ravitsevat ihoa. Naamio sisältää 100% luonnollista helmijauhetta, jonka olennainen koostumus on kalsiumsuoloja (aragoniitti), jotka säätelevät ihon suojaavia ominaisuuksia ja terveydentilaa, ja helmiproteiinia (konchioliini), joka antaa iholle luonnollisen UV-suojan, säätelee ihon fysiologista pH:ta, aktivoi ihon ihosolujen uusiutumisen luonnolliset toiminnot ja normalisoi aineenvaihduntaa ihosoluissa. Kultahiukkaset toimivat antioksidanttina, ne helpottavat ihon nuorentumista, viivästyttävät ihon ikääntymistä, vahvistavat ja parantavat kohottavaa vaikutusta ja tasoittavat ihon sävyä, parantavat ihosolujen hengitystä ja aineenvaihduntaprosesseja ihossa. Ne myötävaikuttavat verenkierron parantamiseen ja aineenvaihdunnan ja toksiinien jäännöstuotteiden poistamiseen sekä vähentävät ihon tulehdusta.

INCI:
Piioksidi, kiille, algiini, kalsiumsulfaatti, ksantaanikumi, tetrasodiumpyrofosfaatti, titaanidioksidi, parfiini, ksantaanikumi, piidioksidi, konhioliinijauhe, Ci 77491, Ci 19140, magnesiumoksidi

Lisätietoja

Paino 1 kg (kilogramma)