Etusivu » Verkkokauppa » Spa Tuotteet » Energisoiva Karpalokuorinta 1L

Energisoiva Karpalokuorinta 1L

38,25  sis. alv 24%

Karpalo-hiukkasilla ja karpalouutteella täydennetty kuorinta

Tuotetunnus (SKU): 4831090 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä karpalo-hiukkasilla ja karpalouutteella täydennetty kuorinta puhdistaa ja kirkastaa aktiivisesti ihoa, tuottaa pehmeää vaahtoa ja pehmentää ihoa. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa karpalon aktiivisten vaikutusten ja ihanteellisesti tasapainotetun pH:n ansiosta. Ihosta tulee säteilevän raikas, pehmeä ja joustava, ja paljon vastaanottavaisempi tehokkaille ravintoaineille.

Käyttö: Levitä riittävä määrä kuorinta kostutetulle iholle, hiero varovasti pyörivin liikkein 2-3 minuutin ajan ja pese sitten vedellä. Tuotteen käyttö valmistaa ihon täydellisesti vartalohoitoon.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Maitohappo, Karpalouute

TUOTEKUVAUS:
Luonnolliset kuorivat hiukkaset – karpalo (Vaccinium Macrocarpon) siemenet poistavat ihon kuolleet solut varovasti ja pehmentävät ihoa.

Karpalo kosteuttaa ihoa korkean Omega-3,-6,-9 rasvahappojen,
E-vitamiinin, fosfolipidien ja fytosterolien vuoksi. Se auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, estää ryppyjen muodostumista kirkastaen ja tasoittaen samalla ihon sävyä.

Kuorinta puhdistaa tehokkaasti ja valmistelee ihon hyvin esimerkiksi sähköjohteisiin laitehoitoihin tai hoitavien aineiden käyttöä varten.

INCI:
Aqua, saksanpähkinän-kuorijauhe, dekyyliglukosidi, polyakrylaattiristipolymeeri-6, glyseriini, natriumlauroyylisarkosinaatti, polysorbaatti 20, karpalon-hedelmäuute, maitohappo, ksantaanikumi, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, tetrasodiumglutamaattidiasetaatti.