Etusivu » Verkkokauppa » Luonnonkosmetiikka » Healing Balsam

Healing Balsam

9,90  sis. alv 24%

Hoitava Balsami 10ml
Tuotetunnus (SKU): 4821096 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HEALING BALSAM – HOITAVA BALSAMI

Tämän erinomaisen balsamin koostumus sisältää puhdasta karpaloöljyä, hamppuöljyä, mehiläisvahaa ja kasvivoita. Sen luonnolliset komponentit suojaavat ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti kuivumiselta luoden ohuen ja luonnollisen kosteuttavan pinnan iholle. ”Erinomaisen ihanteellinen huulivoiteena tai rikkoutuneelle nenän iholle flunssan jälkeen”

Tuotteen käyttö: Rikkonaiselle, vaurioituneelle tai herkälle iholle; balsamia levitetään vaurioituneille alueille kunnes iho on täysin parantunut.

Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Karpaloöljyllä, hamppuöljyllä ja mehiläisvahalla

TUOTEKUVAUS:
Karpaloöljyn ja runsaan luonnonöljyjen (Triticum Vulgare Seed Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil) yhdistelmä parantaa ihon suojaavia ominaisuuksia, kosteuttaa sitä syvästi ja estää kosteuden menetyksen. Omega-3-, Omega-6- ja Omega-9-rasvahapot, E-vitamiini, fosfolipidit ja fytosterolit pehmentävät ihoa. Karpaloöljyn harmonisella mineraalien, antioksidanttien, vitamiinien ja happojen yhdistelmällä on upea vaikutus ihoon: se korjaa vaurioituneen ihon, neutraloi vapaat radikaalit, lievittää ihon ärsytystä ja kuorintaa sekä täyttää ihon tarvitsemillaan vitamiinilla.

Mehiläisvahan sisältämillä hyödyllisillä aineilla (karotenoidit, rasvahapot, mineraalit, esterit, vitamiinit ja tyydyttyneet hiilivedyt) on voimakas antibakteerinen vaikutus, ja ne rauhoittavat, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa täydellisesti.

INCI:
Auringonkukan siemenöljy,Kaakaovoi,Karitevoi,Mehiläisvaha,Cetearyl alcohol,Vehnänalkioöljy, Karnaubapalmu,Helokkiöljy,Hampunsiemenöljy,Karpalon siemenöljy,Pellavansiemenöljy,Glyceryl Rosinate(pitkäketjuisten happojen esteri),Oliiviöljy,E-vitamiini,Tuoksu