Etusivu » Verkkokauppa » Ammattikosmetiikka » Rejuvenating mask 200g

Rejuvenating mask 200g

Hinta näkyy kirjautuneille

Uudistava maski

Rekisteröidy / Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): 4830002 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

UUDISTAVA MASKI

Tämä kasvoille ja vartalolle tarkoitettu kaakao-ja leväkuorintanaamio (plastifioiva) sisältää runsaasti kosteuttavia ja nuorentavia aktiiviaineita kuivaa ihoa varten ja sillä on selvästi kosteuttava vaikutus, joka nuorentaa ihon rakennetta ja torjuu ikääntymistä.

Käyttö: Sekoita tarvitsemasi maski huoneenlämpöiseen veteen ja sekoita voimakkaasti saadaksesi tasaisen tahnan. Levitä naamio välittömästi puhdistetulle kaulan, dekolteen ja rintojen iholle.

Anna sen vaikuttaa 15-20 minuutin ajan ja poista sitten maski varovasti.

Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Theobroma Cacao, Laminarialevä

TUOTEKUVAUS:
Tämä kaakao- ja leväkuorintanaamio (plastifioiva) sisältää runsaasti kosteuttavia ja nuorentavia aktiiviaineita kuivaa ihoa varten ja sillä on selvästi kosteuttava vaikutus, joka nuorentaa ihon rakennetta ja torjuu ikääntymistä. Kaakaon ja levien yhdistelmällä on nuorentavia ominaisuuksia. Se ravitsee, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja varmistaa sen terveen ulkonäön. Kaakaon makea tuoksu vähentää henkistä jännitystä, lisää elinvoimaa ja parantaa mielialaa. Naamio on tarkoitettu kasvoille, dekolteen alueelle sekä vartalolle.

INCI:
Piimaa, kalsiumsulfaatti, algiini, tetrasodiumpyrofosfaatti, ksantaanikumi, Theobroma-kaakaosiemenjauhe, piidioksidi.