Etusivu » Verkkokauppa » Spa Tuotteet » Rentouttava Vartalonaamio 1L

Rentouttava Vartalonaamio 1L

31,50  sis. alv 24%

Vartalonaamio humalauutteella

Tuotetunnus (SKU): 4831085 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä ylellinen vartalonaamio, joka sisältää humala-uutteita, oluthiivaa ja fermentoituja ohran ituja sekä korkealaatuisten öljyjen kompleksin.
Hellävaraisesti hoitavat luonnolliset uutteet rauhoittavat ja auttavat siten palauttamaan iholle tasapainon tarjoten samalla mielelle harmonian lievittäen päivittäistä stressiä
Voimakkaasti kosteuttava, ravitseva, pehmentävä naamio tarjoaa asiakkaallesi nautinnollisen hetken.

Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Humalauute, Oluthiivauute, B-vitamiini

TUOTEKUVAUS:
Luonnolliset öljyt ja humala-uutteet (Humulus Lupulus), oluthiiva (Saccharomyces Cerevisiae) sekä fermentoidutut ohra-idut (Hordeum Vugare Seed) yhdessä runsaan luonnonöljykompleksin kanssa lisäävät iholle pehmeyttä ja palauttavat ihon tärkeitä suojamekanismeja.
Luonnollisilla uutteilla on merkittävä etu -voimakas kosteuttava vaikutus. Ohra-, humala- ja hiivauutteet hidastavat kosteuden haihtumista ihon pinnalta ja auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Lisäksi ne rauhoittavat, tukevat ihon uudistumista ja stimuloiden solujen uudistumista. Korkeilla piin, rikin, antioksidanttien A- B- ja E-vitamiinien pitoisuudella on suotuisa vaikutus ihoon. Ohranjyvässä oleva pii ja lysiini stimuloivat kollageenin tuotantoa, mikä lisää ihon joustavuutta ja elastisuutta ja siten yhdessä A- ja E-vitamiinien kanssa suojaa ihoa rypyiltä sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta.

INCI:
Vesi, Helianthus Annus-siemenöljy (auringonkukan), Linum Usitatissimum-siemenöljy (pellavan), glyseriini, polyakrylaatti-ristipolymeeri-6, hydroksietyyliakrylaatti / natriumakryylidimetyylitauraattikopolymeeri, ksantaanikumi, polysorbaatti 20, tokoferyyliasetaatti, Humulus Sacrueum Vumperum Lupulomy-uute (humala) Sorbaatti, natriumbentsoaatti, aromi, maitohappo