Etusivu » Verkkokauppa » Ammattikosmetiikka » Skin Cleansing Tonic Mild 500ml

Skin Cleansing Tonic Mild 500ml

Hinta näkyy kirjautuneille

Mieto Tasapainoittava Kasvovesi

Rekisteröidy / Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): 30481071 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

MIETO TASAPAINOTTAVA KASVOVESI

Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja antaa pitkäaikaisen kosteuden, vähentäen kuivuuden ja epämukavuuden tunnetta, palauttaa ihon pH-arvon ja fysiologisen tasapainon, hydrolipidisulun, suojaten ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: PENTAVITIN®, maitohappo
Käyttö: Kostuta puuvillapehmuste tonikilla ja kostuta iho kevyesti kevyesti.

Tilavuus: 500ml

TUOTEKUVAUS:
Tuote ei ainoastaan ​​puhdista hellävaraisesti, vaan tarjoaa myös monipuolisia vaikutuksia: pitkäaikainen kosteussuoja, kuivuuden ja epämukavuuden nopea väheneminen, luonnolliset ainesosat.

Uusimman sukupolven puhdistusaine ei ole vain luonnollinen (99,7% kasviperäisiä ainesosia), se sisältää myös 14 korkealaatuista ainesosaa – yrttiuutteita ja öljyjä.

Uusin sukupolvi bioteknologisesti johdettuja kasviaineosia PENTAVITIN® (sakkaridisomeraatti) on patentoitu erittäin tehokas kasvisokerikompleksi, joka pystyy sitomaan ja pitämään vettä kudoksissa pidemmän aikaa. Maitohappo normalisoi happopuskurin, parantaa ihon kosteutta ja joustavuutta edistämällä ”solujen välisten aineiden” (glykosaminoglykaanien) synteesiä.

Valikoima korkealaatuisia öljyjä monityydyttymättömien rasvahappojen erityisessä seoksessa estää ihon ikääntymisen, kosteuttaa sitä ja estää kosteuden menetyksen, parantaa ihon palautumista, parantaa suojaavia ominaisuuksia, pehmentää ja ravitsee, sekä palauttaa hydrolipidikalvolle sen normaalin antaman suojan.

Kasvoveden sisältämät yrttiuutteet sisältävät runsaasti antioksidantteja (polyfenoleja, gallaatteja, flavonoideja), jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ​​ja suojaavat ihoa UV-säteilyn vahingollisilta vaikutuksilta.

Laaja valikoima fytoaktiivisia aineosia parantaa ihon uudistumista, edistää aineenvaihduntaa,
parantaa ihon immuniteettia.
Kasvovesi ei sisällä fysiologisesti keholle haitallisia ainesosia (kemikaaleja), ja on siten myös ympäristölle ystävällinen. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.
Miellyttävä, kevyt tuoksu.

INCI:
Vesi, glyseriini, dekyyliglukosidi, maitohappo, tetrasodiumglutamaattidiasetaatti, polyakrylaatti-ristipolymeeri-6, ksantaanikumi, polysorbaatti 20, dekspanthenoli, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, Malpighia Glabra-uute, sitrushedelmien limoneeni , Aloe Barbadensis-lehtimehu, sakkaridi-isomeraatti, hydratut oliiviöljyt, saippuoitumattomat, hydrattu etyyliheksyyliolivaatti, Triticum Vulgare-alkioöljy, Orbignya Oleifera -siemenöljy, Citrus Grandis -kuoriöljy, sitruunaruoho-öljy