Etusivu » Verkkokauppa » Spa Tuotteet » Virkistävä vartalovoide karpalouutteella 500 ml

Virkistävä vartalovoide karpalouutteella 500 ml

29,20  sis. alv 24%

Vartalovoide karpalouutteella

Tuotetunnus (SKU): 4831094 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä virkistävä vartalovoide varmistaa vertaansa vailla olevan ihonhoidon, parantaa kehon muotoa ja lisää ihoon upean sileyden ja kirkkauden. Huolellisesti valittujen vaikuttavien aineiden tarkoituksena on palauttaa elastisuus, kosteuttaa ja tasoittaa ihon sävyä.

Käyttö: Levitä hoidon jälkeen tasaisesti iholle ja hiero varovasti.

Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Karpalouute

TUOTEKUVAUS:
Karpalo sisältää runsaasti mineraaleja, antioksidantteja, vitamiineja ja happoja jotka vaikuttavat koko kehon ihoon palauttaen sen tasapainon, suojaamalla sitä vapailta radikaaleilta, kosteuttamalla syvältä. Voide auttaa uudistamaan soluja, ravitsemaan ja rikastamaan ihoa.

Korkealaatuisten luonnonöljyjen yhdistelmä aktivoi elastisten säikeiden synteesin ja sillä on sensaatiomainen vaikutus ihokudoksessa olevan löyhyyden vähentämiseen ja elastisuuden parantamiseen. Tämä aktiivisten öljyjen kompleksi muokkaa kehoa ja lisää sileyttä iholle. Vehnäalkioöljy, joka sisältää runsaasti luonnollista E-vitamiinia, hoitaa ihoa tehokkaasti, tehden siitä pehmeän ja kimmoisan.

INCI:
Vesi, glyseriini, auringonkukka-siemenöljy, puuvilla-siemenöljy, hydroksietyyliakrylaatti / natriumakryylidimetyylitauraattikopolymeeri, vehnänalkioöljy, polysorbaatti 20, ksantaanikumi, karpalo-hedelmäuute, kaliumbaktoosisulfaatti, kaliumbaktoosisitraatti